Σχετικά με εμάς

Ποιοι Είμαστε

Το τουριστικό γραφείο "Kylis Tours" από την ίδρυσή του εώς και σήμερα είναι δίπλα σας για να εκπληρώσει κάθε ταξιδιωτική σας ανάγκη.

Εδρεύει στην Τήνο στην οδό Ζανάκη Αλαβάνου 50 και ιδρύθηκε από τον Κύλη Μιχάλη. Η πείρα μας στον χώρο του τουρισμού σας εγγυάται την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής στα ταξίδια σας. Το "Kylis Tours” παρέχει κάθε είδους ταξιδιωτικών υπηρεσιών, ενοικιάζει πούλμαν, οργανώνει εκδρομές, πάσης φύσεως μεταφορές και οργανώνει συνέδρια.

Με έμφαση στην ποιότητα, τις προσιτές τιμές για όλους και σε συνδιασμό με την άψογη οργάνωση και την επαγγελματική εμπειρία μας, μπορούμε και σας προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες. Είμαστε κοντά σας όποια στιγμή το επιθυμήσετε να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή πρόσφορα σχετικά με τις ταξιδιωτικές σας επιθυμίες.

Εμπιστευτείτε το Kylis Tours

Η υπηρεσία μας ανήκει στον κλάδο του τουρισμού και προσφέρει ασφαλείς και οικονομικές μεταφορές, εντός του πανέμορφου νησιού της Τήνου. Εξυπηρετούμε μικρά και μεγάλα γκρουπ ατόμων, προσαρμοζόμενοι πάντα στις ανάγκες της εκάστοτε περίστασης.